Didirikeun taun 2012, Quangong Tools Co., Ltd. (dumasar kana file produksi Hebei Quangong Steel sareng penjualan Co., ltd) mangrupikeun pabrik alat-alat hardware sareng alat-alat anu kasar kalayan set desain, produksi pangwangunan pamilarian sareng penjualan. Total aset 150juta sareng urang gaduh 500

pagawé, anu mangrupikeun pabrik file baja skala ageung di Cina.

Hebei Quangong Steel file produksi sareng penjualan Co., Ltd didirikeun taun 1998, gaduh téknologi produksi canggih sareng alat-alatna, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, utamina file baja produk, karbida karbida sareng cakram Flap sareng sajabina

Kami gaduh kontrol kualitas sareng élmuwan anu sampurna sareng sistem manajemen sareng parantos lulus sertifikasi ISO 9001: 2000 sareng GS, sertifikasi BSCI. Quangong Tools Co, .ltd gaduh reputasi anu saé di daérah bisnis anu kasar di bumi sareng luar negeri. Wilujeng sumping di kunjungan anjeun sareng bageur nyarankeun