Hebei quangong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd.

Alamat

No. 8, Jalan Sanhe Utara, Taman Perindustrian Nanhe, Xingtai, Hebei

Telepon

Penjualan: 18231955965

Sokongan: 13833921957

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami