Ngagiling Roda w. Hub

Stand iPad anu tiasa Disaluyukeun, Panyekel Stand Tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

BARANG No. UKURAN (DxTxH) MAX. Laju (RPM)
QGGW0801 115x6x16MM

41/2 ″ x1 / 4 ″ x5 / 8 ″

13300
QGGW0802 140x6x16MM

5 1/2 ″ x1 / 4 ″ x5 / 8 ″

12200
QGGW0803 165x6x17MM

61/2 ″ x1 / 4 ″ x5 / 8 ″

10200
QGGW0804 190x6x17MM

7 1/2 ″ x1 / 4 ″ x5 / 8 ″

8500
QGGW0805 241x3x22MM

91/2 ″ x1 / 4 ″ x5 / 8 ”

6600

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami